Huis verkopen

Gezinsuitbreiding? Op zoek naar een huis met een tuin? Zijn de kinderen uit huis, en wil je kleiner gaan wonen? Wat de reden voor de verkoop van je woning ook is, bij Butler Makelaardij ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een appartement, eengezinswoning, benedenwoning met tuin, nieuwbouwwoning, herenhuis of grachtenpand, we begeleiden het verkoopproces volledig, gebruiken onze jarenlange ervaring om het huis zo goed mogelijk te presenteren en nemen de verkoop van de woning zorgeloos uit handen.

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van mijn huis?

Het verkopen van een huis, woning of appartement is een flinke klus. Ondanks de gunstige omstandigheden op de huizenmarkt zijn er een hoop stappen die moeten worden doorlopen om je huis te verkopen. Denk aan de waarde vaststellen, foto’s en plattegronden maken, op Funda plaatsen, bezichtigen, onderhandelen, koopakte maken etc. Een heel traject dus waar professionele begeleiding goed van pas komt.

Welke prijs huis verkopen?

Mag ik zelf de vraagprijs van mijn huis bepalen? Ja dat mag, je bent zelf eigenaar van de woning en je mag vragen wat je wilt. Maar vraag je te veel, dan zal niemand je huis willen kopen. Een zorgvuldige waardebepaling van je woning helpt je bij het vaststellen van de juiste vraagprijs.

TIP: Een waardebepaling is de eerste stap bij de verkoop van je woning. Maak daarom gebruik van onze gratis waardebepaling. Het verplicht je tot niets, maar maakt je wel veel wijzer. Lees hier meer over onze waardebepaling.

Gratis waardebepaling